Peluang Perniagaan Di LocateFood
Jana pendapatan melalui masakan anda dari rumah.
Apa Itu LocateFood?
Platform Jual Beli Makanan
LocateFood menghubungkan antara Peniaga Makanan dan Pelanggan secara lebih Effektif, Selamat, Mudah dan Terurus.

Pelanggan akan menggunakan aplikasi LocateFood untuk membeli makanan, sementara Partner LocateFood akan menggunakan aplikasi khas untuk menjual makanan.
Kelebihan Menjadi Partner LocateFood
Untuk 100 peniaga terawal sahaja! Rebut tawaran ini sebelum kuota penuh.
Pasaran Luas
LocateFood membantu memperluaskan pasaran anda kepada kesemua pengguna smartphone di Malaysia khususnya mereka yang berada didalam kawasan sasaran anda.
Pelanggan Tersedia
Pengguna LocateFood telah melebihi 1000 pengguna dan jumlahnya semakin meningkat setiap hari. Mereka prefer mencari makanan di app kami kerana lebih mudah, selamat dan terperinci.
Urus Order Pelanggan
Anda tidak perlu kelam kabut lagi mengurus order secara manual, LocateFood membantu anda mengurus order pelanggan dengan lebih mudah dan sistematik.
Pembelian Yang Pasti
Tiada lagi istilah order palsu, pelanggan tidak bayar, pelanggan cancel order last minit kerana setiap order telah dibayar penuh terlebih dahulu oleh pelanggan di LocateFood.
Runner Dan Delivery
Tiada masa untuk buat delivery? Jangan risau, kami akan buat delivery makanan anda kepada pelanggan anda. Anda hanya perlu focus pada masakan anda
Testimoni Positif
Setiap pelanggan yang membeli makanan anda akan meninggalkan testimoni, dan ianya dapat membantu anda mudah untuk mendapat pelanggan baru dan meningkatkan jualan anda di LocateFood.
Yuran Partnership
Setiap yuran yang dibayar oleh partner akan digunakan untuk menambahbaikan aplikasi LocateFood dari masa ke semasa. Ia bertujuan supaya dapat memberikan kebaikan yang maksimum pada partner kami untuk menjana pendapatan mereka.
Premium Seller
+ Access to LocateFood Business Partner App
+ Access to Premium Features
+ Access to LocateFood Services
+ LocateFood Support
RM 99.90
RM 39.90
*Yuran Promo RM39.90 untuk 100 peniaga terawal sahaja, selepas cukup quota harga akan kembali pada RM99.90

Daftar Sebagai Partner LocateFood Sekarang